Detalii tehnice

Produsul este destinat activităților comerciale cum ar fi: magazin alimentar, patiserie, cofetărie, amplasate in spații cu trafic intens. Nivelul estetic ridicat al magazinului asigură condițiile initiale necesare unei activități comerciale de succes.

Avantajele acestei soluții față de un spațiu construit/închiriat sunt următoarele:
  • execuție rapidă – 30 de zile de la data comenzii
  • montaj 3-4 zile la fața locului
  • nu este necesară autorizație de construire deoarece nu are fundație
  • se poate demonta si muta

Construcția este etanșă si izolată termic.
Magazinele comerciale sunt modulare, clientul stabilește configurația si dimensiunile.
Panourile estetice cu tamplărie din lemn stratificat sunt dotate cu geam termopan sau tăblii din lemn si alcătuiesc fațada principală și eventual una sau ambele fațade laterale, în funcție de locație.
Panourile de tip tehnic sunt alcătuite din panouri sandwich din tablă, cu poliuretan, montate in cadre de lemn. Acestea sunt dispuse in fațada posterioară și prezinta și căi de acces secundar. Acoperișul este din panouri sandwich din tablă și poliuretan.
Există posibilitatea montării unor pereti despărțitori astfel ca un magazin sa fie impărțit in două sau trei spații comerciale independente.
De asemenea, in dotări intră și instalația electrică, (tablou electric cu siguranțe, corpuri de iluminat, prize, întrerupătoare) și instalatia de aer condiționat pentru încălzire/răcire.
Lucrările care cad in sarcina beneficiarului sunt urmatoarele:
  • obținerea autorizației de amplasare (daca este cazul)
  • execuția retelei exterioare de apa, curent si canalizare
  • asigurarea unei suprafețe solide pentru amplasarea magazinului (dacă zona nu este asfaltata)

Paleta de culori disponibilă este paleta RAL completa pentru partile din lemn. In ceea ce privește panourile din tablă, paleta de culori disponibilă este cea a producătorului de panouri sandwich.

Broșura de prezentare a produsului se poate vizualiza/descărca de aici.

Galerie foto

Lucrări de referință

București - Piața Pipera

În Bucuresti, zona Pipera s-a realizat o investiție în 18 magazine comerciale, oferite spre închiriere comercianților. Investiția se amortizează din chiriile pentru spațiile comerciale în 24 pana la 36 luni. Piața Pipera înregistrează un aflux mare de cumparători mai ales la sfârșit de săptămână, sau cu ocazia organizării unor evenimente ca festivalul Berii, Festivalul Vinului, Târgul de Crăciun, etc.